diensten

TwentyFoot staat voor een goed ontwerp. Opgericht door een architect en construction manager, TwentyFoot snapt dat een goed ontwerp onontbeerlijk is voor het succes van elk project.

Definitie Voordat we echt gaan ontwerpen bepalen we de randvoorwaarden waaraan ons ontwerp moet voldoen. Voor wie ontwerpen we? Wat worden de functies, wat is het publiek en wie en hoe zal het gebruikt gaan worden? We maken samen met de opdrachtgever een Programma van Eisen, een ideeën schets en kaderen de opdracht zodat we de creativiteit in de juiste banen kunnen leiden en het resultaat ook meetbaar wordt.

Ontwerp TwentyFoot is opgericht door twee creatievelingen uit de bouw, één met een achtergrond in de architectuur, de ander in de bouwuitvoering. Zij doen niet liever dan het ontwerpen en realiseren van nieuwe bijzondere objecten. Wij zijn van alle markten thuis, van conceptuele schetsen en sfeerstudies tot concrete en technisch uitgewerkte ontwerpen. Uiteindelijk wordt ieder ontwerp tot in de puntjes uitgewerkt en verwerkt tot een inspirerende en overtuigende presentatie welke ook binnen uw organisatie als klant goed te gebruiken is.

Kosten Waar veel ontwerpbureaus ophouden, gaan wij verder. Wij prijzen ieder ontwerp tot op de komma nauwkeurig af. Dit geldt voor alles, van het bouwkundige deel en de elektro- en klimaattechniek tot aan eventuele logistiek en multimedia voorzieningen. Omdat we beschikken over een netwerk van partners en toeleveranciers kunnen we scherp inkopen en dit voordeel naar de opdrachtgever door vertalen.

Planning Tijd = geld. Wij weten dat deze vergelijking bij ieder bouwproject, groot of klein, van groot belang is. Hierom zien wij de noodzaak van een volledig uitgekristalliseerde planning voordat we starten met een project. Gelukkig hebben we jarenlange ervaring in het uitvoeren van bouwprojecten, groot of klein, binnen budget, conform planning en met de hoogste kwaliteit.

Bouw Bouwen doen we graag. Het is mooi om te zien wanneer projecten van tekentafel werkelijkheid worden. Onze ervaring in de uitvoering komt hier goed van pas. We zijn praktisch ingesteld en zorgen ervoor dat dingen geregeld en uitgevoerd worden. We leveren alleen de hoogste kwaliteit werk af. Bij voorkeur zijn we verantwoordelijk het gehele proces, van het bouwkundige deel, maar ook het elektrotechnische, de multimediavoorzieningen en het eventuele installatiedeel.

Oplevering Het project wordt altijd op het juiste moment opgeleverd. Na oplevering blijven we betrokken omdat we ook de logistiek uit handen nemen. Dit betekent dat we zorgen voor vervoer naar de locatie, de op- en afbouw, de eventuele tussentijdse opslag. We evalueren het traject graag met de klant, zo kunnen we het proces continu blijven verbeteren.