Wie?

TwentyFoot is opgericht door een Architect en een Construction Manager. Wij weten dat een goed ontwerp ten grondslag ligt aan het succes van ieder project.

De architect is de creatieve kracht achter TwentyFoot. Na zijn afstuderen aan de faculteit Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft als geregistreerd architect heeft hij zich gespecialiseerd in projecten waarbij architectuur en functionele randvoorwaarden elkaar versterken. Naast het maken van goede ontwerpen heeft hij zich de afgelopen jaren ook gericht sales en marketing waardoor zijn ontwerpen vanuit zowel esthetisch als commercieel oogpunt aan de hoogste eisen voldoen.

De construction manager is afgestudeerd in Construction Management aan de Oxford University . Na zijn afstuderen heeft hij gewerkt aan bijzondere projecten voor grote aannemers in zowel Engeland als later in Nederland. Hij is bedreven in het vertalen van ontwerpen op papier naar daadwerkelijke gebouwen. Zijn hands-on mentaliteit, enthousiasme en overzicht zorgen ervoor dat projecten op tijd, binnen budget en met de hoogste kwaliteit worden uitgevoerd.

Samen hebben ze in diverse projecten, van eerste schets tot en met oplevering, met elkaar samengewerkt. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en kennen elkaars sterke en zwakke punten.